Sunday, 1 January 2012

Kejam! Penyeludupan Bayi Sebagai Makanan Dan Untuk Organ Di Jepun


 
 HAMPIR setiap hari kita disogokkan dengan berita-berita tentang betapa kejamnya manusia kepada kanak-kanak kecil seperti pemerdagangan manusia dan juga penderaan fizikal mahu pun seksual.

Sudah acap kali kita dengar, banyak negara memperdagangkan organ manusia, tapi cerita yang ini memang dasyat dan gila kerana ada sindiket penyeludupan bayi untuk mereka jual organ kanak-kanak kecil tidak berdosa ini untuk dimakan.

Di Jepun, wujud segelintir manusia kejam yang memperdagangkan organ bayi yang diculik atau dijual demi wang. Sumber yang dipercayai mendakwa, sindiket ini menjalankan perniagaan haram mereka selama lebih lima tahun dan telah meraihkeuntungan bernilai jutaan Yen.

Terdapat dua jenis bayi yang dijual didalam botol kaca yang dipek, iaitu organ seperti otak, jantung ataupun tubuh bayi sepenuhnya demi memenuhi selera pembeli.
Di atas adalah gambar-gambar bukti kepada betapa nilai manusia sudah jatuh ke tahap yang serendah-rendahnya. Kejamnya..  kasihanilah kanak-kanak kecil yang memerlukan perlindungan kita
Related Posts Plugin

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...