Tuesday, 3 January 2012

Seks Dengan 6 Lelaki Serentak, Anak 6 Tahun Jadi Camera Man

 

Dunia memang semakin kejam..Terbaru seorang ibu yang sanggup memaksa anaknya menjadi camera man apabila dia melakukan seks dengan ramai lelaki.Di Dallas Texas seorang ibu tunggal berusia 24 tahun kini ditahan pihak polis kerana dikatakan menyuruh anak perempuannya berusia 6 tahun menjadi cameraman ketika beliau bersenggama beramai-ramai. 

Ibu tunggal yang namanya dirahsiakan bagi menjaga identiti anak beliau dikatakan memaksa anaknya menjadi cameraman sebanyak beberapa kali.
 Pihak polis Dallas menahan wanita ini setelah menerima laporan dari jiran. Selepas ditahan beliau mengaku melakukan hubungan seks dengan 6 lelaki secara serentak sebanyak 3 kali. 

Kesemua aksi senggama beliau ini dirakam oleh anak beliau dengan menggunakan telefon bimbit. Jika sabit kesalahan wanita ini boleh dipenjarakan sehingga 10 tahun dan denda USD 10 000 kerana kesalahan feloni mendedahkan kanak-kanak kepada bahan seksual. Beliau kini ditahan dipenjara kerana gagal membayar wang ikat jamin USD 50 000.

Ini bukanlah kali pertama wanita ini get in trouble. Sebelum ini jabatan kebajikan masyarakat Texas pernah menahan beliau kerana disyaki menggunakan dadah ketika mengandung pada tahun 2004. Anak perempuan beliau kini dibawah jagaan jabatan kebajikkan masyarakat sehingga kes selesai.Related Posts Plugin

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...