Tuesday, 3 January 2012

Maria Alaimo, Wanita Yang Miliki 3 Payudara

woman with 3 boobs
Gambar kedua ialah Maria Alaimo seorang wanita dari Staten Island, New York.Dia memenangi kes mahkamah terhadap pakar bedah plastik yang meninggalkandengan kecacatan gelembung dua yang dibuat beliau kelihatan mempunyai 3 buah dada. Dia meyakinkan juri bahawa Dr. Keith Berman runtuhan dada beliau danbeliau perkahwinan apabila dia pergi di bawah pisau. "Saya harap ini tidakmemberikan wanita lain keberanian untuk melangkah ke hadapan untukmengatakan sesuatu yang berlaku," kata Alaimo. "Mereka tidak perlu bersembunyi di sebalik tudung yang besar dan turtlenecks besar."
 
Pada mulanya Maria Alaimo mahu meningkatkan saiz cawan untuk 36C pada tahun 2003. Menurut Advance, Berman menyimpang dari rancangan asal pembedahansemasa operasi dan bukannya "tergelincir implan ke dalam tempat satu-satunya iapatut," yang meninggalkan Alaimo berparut dan menjadi cacat. Dalam menutupkenyataan, peguam pakar bedah mendakwa Alaimo "tidak bimbang tentang mendapatkan maklumat yang sesuai. Dia hanya mengambil berat tentang pembedahan dilakukan. Beliau adalah misi untuk memperbaiki beliau rupa-untuk melawan jam."

 
Pembedahan dijalankan oleh Dr Keith Berman - juga kemudiannya membawa kepada perceraian Cik Alaimo dari Alaimo Dominic hubby selepas dia engganmenanggalkan baju kerana perasaan malu, beliau mendedahkan.

 
Cik Alaimo memohon $ 5million ganti rugi dari Dr Berman.Dr.Berman berkata beliau "benar-benar" mengkaji semua risiko dengan pesakit sebelum prosedur, memberitahu juri: "Dia hanya berkenaan dengan sebahagian glamor"

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...