Tuesday, 3 January 2012

Mayat Lelaki Penuh Berulat Ditemui Di Dalam Rumah Terbiar

Menurut manusia yang meletakkan gambar ini di Internet,dia dan tiga orang lagi rakan beliau pergi ke dalam hutan untuk meneroka sebuah rumah lama yang tidak jauh dari tempat tinggal mereka.Dan apabila mereka membuka pintu,mereka nampak sebuah kerusi dengan sesuatu objek seperti manusia sedang duduk diatasnya.Mereka pun terkejut beruk dan berlari keluar dan menelefon polis.

Mayat milik seorang lelaki yang benci kepada orang lain dan ingin hidup sendirian,jadi dia berpindah ke sebuah rumah terbiar di dalam hutan tanpa memberitahu sesiapa pun. Mengikut siasatan polis,mereka telah menjumpai satu diari yang telah ditulis oleh si mati tentang kehidupan sehariannya.Mengikut hari-hari terakhirnya beliau menulis “Sick, can’t eat” dan yang akhir sekali “too sick”.

Mayat tersebut ditemui setelah setahun kematian lelaki tersebut dan hampir satu badannya telah dimakan oleh manggots. Dia mungkin membenci ramai orang dan tidak cuba untuk mendapat bantuan ketika sakit. Beliau hanya menunggu di rumahnya sehingga maut menjemputnya.

AWAS! GAMBAR-GAMBAR DI BAWAH INI BUKAN UNTUK YANG LEMAH SEMANGAT!

Related Posts Plugin

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...