Sunday, 18 December 2011

Video: Ibu Kandung Berkahwin Dengan Anak Bujangnya Sendiri


Tidak tahu hendak mula di mana tapi penulis sendiri ada rasa hendak muntah sepanjang menonton dan mendengar klip video pasangan ini. Kisah berlaku di Indonesia yang mana seorang ibu sanggup kahwin dengan anak lelakinya sendiri.

Pengakuan itu dirakamkan dalam program d’show di negara itu. Sudah la ibu dan anak itu tidak siuman, di kalangan penonton ada yang bertudung dan bersorak-sorak seolah-olah apa yang mereka saksikan itu macam tidak ada apa-apa serta satu bentuk hiburan.

 
Benda tak senonoh itu boleh pula dibincangkan seperti satu benda ilmiah. Memang sah sengal. Perempuan tua tidak siuman itu siap ada sebut Alhamdulillah lagi (minit 2.01). Mereka juga berkata bersama ketika anak-anak lain sudah tidur.

 
Yang paling tidak masuk akal bila perempuan tua itu berkata;  “yang penting saya nggak berzina sama org, sama anak sendiri”.

 
Penulis melihat perempuan tua itu sebagai mengambil kesempatan pada anaknya sendiri. Anaknya berkata dia menolak hubungan itu tetapi dipaksa ibunya. Apa pun, sungguh jijiknya perangai kedua-dua mereka ni.  Penulis harap benda seperti ini jangan sama sekali dijadikan ikutan. 


Video youtubenya terdapat di sini...Kalau video di atas sudah di block, cuba di sini..

Sumber: http://akubudakkola.blogspot.com/2011/12/memang-gila-seorang-wanita-indon.html

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...